Schoon = besparen

Aktief Schoonmaakdiensten doet meer dan alleen schoonmaken. We gaan graag een stap verder. Gewoon schoon is niet genoeg. Een schone uitstraling vormt tenslotte een belangrijk onderdeel van uw presentatie aan medewerkers en bezoekers. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat verder met u mee te denken in aanpak en efficiëntie.

Wat schoon lijkt, is dat niet altijd. Maar wat wel schoon is, wordt niet altijd zo ervaren! Dat is een gemiste kans. Onderzoeken wijzen uit dat een schone beleving van de werkomgeving bijdraagt aan een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsprestatie. Aktief Schoonmaakdiensten legt zich er daarom op toe om ervoor te zorgen dat schoon ook als schoon wordt ervaren.

Schoon-belevingsonderzoek

Wij vinden dat u waar moet krijgen voor uw geld. Het budget dat u investeert in schoonmaak moet optimaal rendement opleveren; niet alleen financieel maar ook in het welzijn van uw medewerkers. Daarom laten wij een schoonbelevingsonderzoek uitvoeren door een onafhankelijk bureau. Dit kan voordat er een werkprogramma voor uw pand wordt opgesteld maar ook daarna.

Kwaliteitsbewaking

KMB is een uniek controlesysteem. De afkorting staat voor Kwaliteit, Motivatie en Beheersing.
Het raamwerk van kwalitatief hoogwaardige schoonmaak is een goede structuur en een effectief plan van aanpak. Daar zorgen wij voor – op maat. We bieden slimme oplossingen, anders dan anders, omdat u en wij uniek zijn.
Maar het hart van de schoonmaak is de schoonmaakmedewerker en zijn of haar punctualiteit, motivatie en betrokkenheid.
Het raamwerk en het hart moeten beide goed zijn om tot een optimaal resultaat te komen.
Daarom hebben wij een uniek controlesysteem ontwikkeld dat beide test. De kwaliteit van de schoonmaak wordt gemeten en ook hoe de medewerker dit resultaat tot stand heeft gebracht. Beide zijn even belangrijk. U geeft uw schoonmaak immers graag in vertrouwde handen – mensenhanden.